Kaapelit järjestykseen

Todennäköisesti teidänkin toimistossanne on enemmän kuin tarpeeksi erilaisia johtoja ja kaapeleita, jotka ajavat kaikki aina hulluuden partaalle. Osalle piuhoista ei enää löydy edes omistajaa, mutta niitä ei välttämättä heti uskaltaisi toisaalta heittää poiskaan. Kaapeleiden ojennuksessa pysymiseen tarjolla on erilaisia kaapelinkerääjiä ja muita käteviä klipseja, joilla johto kuin johto pysyy aisoissa. Tehkää siis yhdessä työpaikalla suursiivous siten, että jokainen katsoo omalta työpisteeltään löytyvän vain ne johdot, joita oikeasti tarvitsee. Nämä hyödylliset johdot sidotaan sitten nippuun kaapelin järjestäjällä, eikä enää ikinä tarvitse kompastua lattiaa pitkin matelevaan turhanpäiväiseen johtoon! Kaapeleiden järjestämiseen tarjolla on myös muita vaihtoehtoja kuin vain niitä perinteisiä mustia tai harmaita muovinipukoita. Entä jos valitsisitkin toimistoa ilahduttamaan ne kirkkaan pinkit kukkaisversiot?

Lämmön mukaan väriä vaihtavat kahvimukit

Tämä on kerrassaan loistava keksintö! Aina joskus toimistotyössä kiire yltyy siihen malliin, ettei edes kahvin juomiselle jää aikaa. Tällöin saattaa esimerkiksi parin tunnin päästä havahtua kupista hörpätessä siihen, että kahvi kupissa onkin aivan jäähtynyt. Hankkikaa koko toimiston väelle omat lämpötilan mukaan väriä vaihtavat kahvikupit! Tällöin esimerkiksi lämmin muki on väriltään punainen ja mukin lämpötilan viiletessä sen väri muuttuu violetin kautta vähitellen siniseksi. Tämä muki pitää huolen siitä, ettei enää koskaan tarvitse epähuomiossa hörpätä mukista täysin kylmentynyttä kahvia!

Pari kauko-ohjattavaa autoa toimistoon tunnelmaa piristämään

Jokainen on lapsena varmasti huristellut menemään kauko-ohjattavaa autoa säätimellä ohjaillen. Toimistossa kaikkien työntekijöiden sisällä asuvat sisäiset lapset pääsevät nauttimaan tuosta samasta lapsuudenaikaisesta hurmoksesta, jos toimistolle hankitaan pari kauko-ohjattavaa autoa. Niiden mukanaan tuomat mahdollisuudet ovat rajattomat. Kuvittele vaikka kollegan kanssa pidettävät pienet kilpa-ajot, joissa ratana toimii toimistopöytien alla kulkeva reitti. Tai entäpä jos kauko-ohjattavalla autolla veisi perille kirjoittamansa Post it -lappusen työkaverille, jota on jo pidemmän aikaa halunnut pyytää treffeille? Kauko-ohjattavia autoja saa nykyään melko edullisesti, ja niihin uppoava raha palautuu takaisin moninkertaisena kun autot tarjoavat työntekijöille roppakaupalla riemua ja sen kautta myös intoa työntekoon.

Muutama riippumatto tai riippukeinu taukotilaan

Zonaspace-coworking-atmosphereLiian monessa taukotilassa nököttää valkoinen pöytä ja muutama epämukava tuoli tai jakkara. Entäpä jos taukotilaan saisi ripustettua katosta roikkumaan muutaman riippukeinun, tai jos seinään kiinnittäisi koukulla pari riippumattoa, joissa kelpaisi ottaa tirsat jos toisetkin lounastauon yhteydessä? Riippukeinujakin on tarjolla monenlaisia, ja yksi suositeltavimmista malleista on pesämäinen suoja, jonne väsähtänyt työntekijä voi hetkeksi vetäytyä rentoutumaan ja meditoimaan. Riippukeinut ja riippumatot saavat kenet tahansa hyvälle tuulelle, joten mikäli pohtii tapoja saada taukotilasta viihtyisämpi tai muuten hauskempi, on tässä erinomainen vaihtoehto!

Nouseva pöytätaso

Työergonomiaa pohtivalle yksi vaihtoehto on hankkia Varidesk tai jokin muu vastaavanlainen säädeltävä työtaso. Sen voi todella helposti nostaa niin korkealle kuin haluaa tai laskea niin matalalle kuin haluaa, jonka jälkeen tason voi lukita paikalleen. Kyseessä on todella ihanteellinen ratkaisu silloin, kun haluaa välillä nostaa peppua penkistä ja jaloitella ilman, että työpöydän äärestä kuitenkaan varsinaisesti täytyisi lähteä.

Nyrkkeilysäkki toimiston nurkkaukseen

Välillä asiakkaat ja ehkä kollegatkin ottavat sen verran päähän, että tekee mieli tintata jotakuta lättyyn. Väkivaltaiseksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä, vaan mieluummin toimistolle voi pyytää nyrkkeilysäkkiä johonkin nurkkaukseen roikkumaan. Sen yhteyteen voi myös laittaa hanskat iskuja pehmentämään silloin, kun haluaa käydä mottaamassa pari tukevaa iskua säkkiin. Kun työntekijä on saanut purettua pahimmat raivonsa toimiston nyrkkeilysäkkiin, voi työpäivä jatkua taas hyvillä mielin eteenpäin.